خانه / سفرمسئولانه / چرا از مواد غذایی محلی و پایدار تهیه شده استفاده کنیم؟

چرا از مواد غذایی محلی و پایدار تهیه شده استفاده کنیم؟

چرا از مواد غذایی محلی و «پایدار تهیه شده*» استفاده کنیم؟ انتخابهای غذایی ما می تواند بر روی سلامت، کیفیت محیط زیست، وضعیت مشاغل در جامعه و حفظ فرهنگ و تنوع در جامعه‌ی ما تاثیر گذار باشد. مزایا ی مواد غذایی محلی و پایدار تهیه شده: برای شما: آن دسته از مواد غذایی که از طریق شیوه های ارگانیک به دست می آیند عاری از مضرات سموم دفع آفات روی میز شما قرار خواهند گرفت. جایگزین کردن مواد غذایی عمل آوری شده با محصولات کاملا تازه، به بهبود سلامتی شما کمک خواهد کرد. برای جامعه: با حفظ موقعیت کشاورزان و تولید کنندگان محلی در چرخه تولید اقتصاد محلی حمایت می شود. در اینصورت پولی که برای تهیه مواد غذایی در محل زندگی‌مان خرج می کنیم، در همان محل نیز باقی خواهد ماند هرچه بیشتر با افرادی که غذای ما را تولید می‌کنند ارتباط داشته باشیم، بهتر از میراث غذایی منطقه مان حفاظت خواهیم کرد. برای کشاورزان: هنگامیکه کشاورزان مستقیما محصولاتشان را در مجاورت محل زندگی‌شان بفروش می‌رسانند، واسطه های کمتری در سود آن ها شریک می شوند. در نتیجه کشاورزان توانایی مالی برای حفظ زمین خود و کشاورزی در آن را خواهند داشت وبا تولید مواد غذایی فراوانتر و متنوعتر از زمینشان نیز حفاظت خواهند کرد. برای محیط زیست: اکثر مواد غذایی مصرفی ما، به طور میانگین 2300 کیلومتر تا سفره ما پیموده اند. با کاهش این مسیر می‌توان انرژی بیشتری را ذخیره کرد و تولید دی‌اکسید کربن را کاهش داد. همچنین خرید مواد غذایی محلی باعث کاهش بسته بندی و ذخیره بیشتر انرژی و منابع خواهد شد. شیوه های کشاورزی پایدار علاوه بر اینکه موجب حفاظت بیشتر از کیفیـت آب و خاک می‌شوند، در حفظ فضای سبز برای داشتن زیستگـاه‌های طبیعی سالم تر نیز موثر خواهند بود. پس چرا از مواد غذایی محلی استفاده کنیم ؟به این دلیل که چگونگی تهیه، فرآوری و بسته بندی مواد غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد. * sustainably grown food برای اطلاعات کامل تر می توانید از سایت های زیر استفاده کنید. www.reapfoodgroup.org/WhyBuyLocal.htm en.wikipedia.org/wiki/Organic_farming

منبع: فصلنامه TIES

مترجم: گل آسا طاهری

نظر بدهید

آدرس ایمیلتان منتشر نمیشودگزینه های الزامی ستاره دار شده اند *

*

برو بالا !